Maatwerk

Geurstokjes gepersonaliseerd in luxe vaas van glas

Deze geurstokjes (huisparfum) uit Frankrijk zitten in een luxe vaas van mondgeblazen glas. Iedere vaas is daarom uniek. Het is van speciaal glas, waardoor de huisparfum de kleur van het glas niet aantast en dus niet afschilfert. De vaas is er in de kleuren wit, grijs en oudroze. Het glas is licht doorschijnend.

Fles geurstokjes personaliseren

De vaas en de huisparfum in een pet-flesje worden samen verpakt. We adviseren om de vaas zelf niet te personaliseren maar om het pet-flesje huisparfum en/of de verpakkingsdoos te voorzien van uw eigen logo. Het doosje kunnen we maken van kraftpapier, spierwit karton of bedrukt karton. 

Geuren van de geurstokjes

U heeft de keuze uit meer dan 50 geuren. Er zijn bloemengeuren zoals rozen en lavendel. Zwoele geuren zoals amber en musk. Trendy geuren zoals coton en macarons. Mannengeuren zoals ceder en marine. Maar ook heerlijke parfums, geuren die door een "neus" zijn samengesteld zoals touche de mauve en poudre d'or. De geuren zijn van het Franse merk Les Lumières du Temps.

Kleur van de stokjes

De stokjes zijn er in de kleuren naturel, zwart en grijs. De naturel stokjes zijn van rotan. De kleuren zwarte en grijs zijn van een speciaal soort fiber. Ze zijn kleurvast en diffuseren de parfum goed.

Grote keuze flesjes

U kunt kiezen uit zo'n 20 flesjes, waaronder deze vaas Voile.
De hoogte van de vaas is 12 cm en de diameter is 6 cm.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van gepersonaliseerde geurstokjes. 

© Copyright 2019 La Tulipe Jaune - Powered by Lightspeed