Over La Tulipe Jaune

Onze groothandel is in 1999 ontstaan uit liefde voor Frankrijk. Wij vertegenwoordigen een tiental Franse merken en distribueren hun producten. Het zijn relatief kleine bedrijven uit Frankrijk, die nog op ambachtelijke wijze hun producten vervaardigen met ingrediënten van de locale markt. Hierdoor kunnen we ook inspelen op vragen naar maatwerkproducten.

Productgroepen

Onze productgroepen zijn: de geur van de Provence en de smaak van de Provence. De kwaliteit van de producten en een duurzame relatie met onze klanten en leveranciers zijn de pijlers van ons bedrijf. 

Hoge kwaliteit producten

We bezoeken onze Franse leveranciers regelmatig en met de meeste (ambachtelijke) bedrijven werken we al jarenlang samen. Alle producten voldoen aan de strenge regelgeving van Brussel. Onze leveranciers staan voor de kwaliteit van hun producten en zijn aangesloten bij vakverenigingen, de associatie van Savon de Marseille of bijvoorbeeld  bij Ecocert.

Leveranciers bezoeken

Ons bedrijf is gevestigd in Helmond, maar we zijn regelmatig in Frankrijk. We volgen de ontwikkelingen van de markt en trends op de voet. Ook houden we de publicaties bij over de ingrediënten die in producten verwerkt zitten en over wettelijke richtlijnen.

Huismerk van La Tulipe Jaune

Lumière de Provence is ons huismerk. Onder dit label laten we producten bij onze vaste leveranciers ontwikkelen. Lumière de Provence en La Tulipe Jaune zijn Europees gedeponeerde handelsnamen.

© Copyright 2024 La Tulipe Jaune - Powered by Lightspeed