Maatwerk

Geurstokjes XL met eigen logo

Wij kunnen een extra grote flacon met geurstokjes personaliseren. 

Geurstokjes personaliseren

We kunnen de flacon personaliseren met een eigen etiket (papier of transparant) of uw logo kan op het flesje gedrukt worden. Het flesje wordt voorzien van de wettelijk verplichte informatie.

Verpakking

De diameter van het flesje is 10 cm en de hoogte is 9 cm en met hals 13 cm. De dop met kurk is in de kleuren matzilver. Bij kleine aantallen verpakken we het flesje in een organzazakje of stoffen zakje met eigen bedrukking. Bij grotere aantallen kunnen we een doosje op maat maken, maar dit moet van zeer stevig karton zijn. Dit is relatief duur.

Geuren van de huisparfum

U heeft de keuze uit meer dan 60 geuren. Er zijn bloemengeuren zoals rozen en lavendel. Zwoele geuren zoals amber en musk. Trendy geuren zoals coton en macarons. Mannengeuren zoals ceder en marine. Maar ook heerlijke parfums, geuren die door een "neus" zijn samengesteld zoals touche de mauve en poudre d'or. De geuren zijn van het Franse merk Les Lumières du Temps. 

Kleur van de geurstokjes

We hebben de stokjes in de kleuren naturel, zwart en grijs. De naturel stokjes zijn van rotan. De kleuren zwarte en grijs zijn van een speciaal soort fiber. Ze zijn kleurvast en diffuseren de parfum goed. De lengte van de stokjes hangen af van het flesje.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van personalisatie.

© Copyright 2023 La Tulipe Jaune - Powered by Lightspeed