Maatwerk

Geurstokjes gepersonaliseerd met eigen logo

Wij kunnen een flesje met geurstokjes personaliseren. 

Geurstokjes personaliseren

Deze fles met zilveren dop is beschikbaar in drie maten:

  • 100 ml: diameter 6,3 cm, hoogte is 5,7 cm en met hals 9 cm
  • 200 ml: diameter 7,8 cm, hoogte is 6,9 cm en met hals 10.9 cm
  • 500 ml: diameter 10 cm, hoogte is 9 cm en met hals 14 cm

We kunnen het flesje personaliseren met een eigen etiket (papier of transparant). Het flesje wordt voorzien van de wettelijk verplichte informatie. BIj grote aantallen kan het flesje zelf bedrukt worden. De dop met kurk is in de kleur matzilver.

Verpakking

Bij kleine aantallen verpakken we het flesje in een organzazakje of stoffen zakje met eigen bedrukking. Bij grotere aantallen kunnen we een doosje op maat maken.

Geuren van de huisparfum

U heeft de keuze uit meer dan 60 geuren. Er zijn bloemengeuren zoals rozen en lavendel. Zwoele geuren zoals amber en musk. Trendy geuren zoals coton en macarons. Mannengeuren zoals ceder en marine. Maar ook heerlijke parfums, geuren die door een "neus" zijn samengesteld zoals touche de mauve en amber. De geuren zijn van het Franse merk Les Lumières du Temps. De kleur van de vloeistof hangt af van de gekozen geur, van transparant tot geelachtig.

Kleur van de geurstokjes

We hebben de stokjes in de kleuren naturel, zwart en grijs. De naturel stokjes zijn van rotan. De kleuren zwarte en grijs zijn van een speciaal soort fiber. Ze zijn kleurvast en diffuseren de parfum goed. De lengte van de stokjes hangt af van het flesje.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van personalisatie.

© Copyright 2024 La Tulipe Jaune - Powered by Lightspeed