Maatwerk

Geurstokjes in koker gepersonaliseerd

We kunnen geurstokjes uit Frankrijk leveren in een gepersonaliseerde fles in een mooie luxe koker.

Gepersonaliseerde geurstokjes

De geurstokjes zitten in een rond flesje met zilveren ring. We kunnen dit flesje personaliseren met een eigen etiket of uw logo kan op het flesje gedrukt worden. Het flesje kunnen we verpakken in luxe witte koker. De kleur van de koker is ivoorwit. Bij kleine aantallen kunt u zelf de personalisatie verzorgen en leveren wij alleen de kaars en de koker. Op de foto ziet u de koker van de kaars, de koker voor de geurstokjes is twee keer zo hoog. Met het etiket geeft u er een geheel eigen touch aan.

Geuren

U heeft de keuze uit meer dan 50 geuren. Er zijn bloemengeuren zoals rozen en lavendel. Zwoele geuren zoals amber en musk. Trendy geuren zoals coton en macarons. Mannengeuren zoals ceder en marine. Maar ook heerlijke parfums, geuren die door een "neus" zijn samengesteld zoals touche de mauve en poudre d'or.  

Kleur van de dop

Op het flesje zit een dop met opening voor de geurstokjes. De dop is er in de kleur zilver of mat zwart.

Kleur stokjes

We hebben de stokjes in de kleuren naturel, zwart en grijs. De naturel stokjes zijn van rotan. De kleuren zwarte en grijs zijn van een speciaal soort fiber. Ze zijn kleurvast en diffuseren de parfum goed.

Gegevens

De inhoud van het flesje geurstokjes is 120 ml.
De diameter van het glas is 7 cm, de hoogte is 5 cm
De diameter van de koker is 8,3 cm, de hoogte is 22,5 cm.  

Wij vertellen u graag over de mogelijkheden voor producten onder eigen label.

© Copyright 2018 La Tulipe Jaune - Powered by Lightspeed