Maatwerk

Gepersonaliseerde geurstokjes

Er zijn diverse kleine flesjes met geurstokjes (huisparfum). De flesjes kunnen we personaliseren. Een miniflesje heeft een inhoud van 50 ml. 

Geurstokjes personaliseren

We kunnen dit flesje personaliseren met een eigen etiket (papier of transparant) of uw logo kan op het flesje gedrukt worden. Bij kleine aantallen verpakken we het flesje in een organzazakje of stoffen zakje met eigen bedrukking. Bij grotere aantallen kunnen we een verpakkingsdoosje op maat maken. Dit kan van kraftpapier, spierwit karton of bedrukt karton. Het flesje wordt ook voorzien van de wettelijk verplichte informatie.

Geuren van de huisparfum

U heeft de keuze uit meer dan 60 geuren. Er zijn bloemengeuren zoals rozen en lavendel. Zwoele geuren zoals amber en musk. Trendy geuren zoals coton en macarons. Mannengeuren zoals ceder en marine. Maar ook heerlijke parfums, geuren die door een "neus" zijn samengesteld zoals touche de mauve en poudre d'or. De geuren zijn van het Franse merk Les Lumières du Temps.

Kleur van de geurstokjes

We hebben de stokjes in de kleuren naturel, zwart en grijs. De naturel stokjes zijn van rotan. De kleuren zwarte en grijs zijn van een speciaal soort fiber. Ze zijn kleurvast en diffuseren de parfum goed.

Modellen flesjes

Er zijn verschillende miniflesjes. Dit zijn drie voorbeelden:

  • Belle met glazen dop, afmeting 5 x 5 x 8,5 cm. 
  • Caroline, vierkant, afmeting 4,5 x 4,5 x 6,8 cm
  • Rosa, rond, diameter 5,2 cm, hoogte 6,8 cm

Voor het flesje Rosa hebben we een kunststofring in de kleuren zwart of zilver.

© Copyright 2021 La Tulipe Jaune - Powered by Lightspeed