La Corvette

Kit met Marseille vlekkenzeep

  • Product Code: cr23kit
  • Besteleenheid: 3 stuks

Een 100% natuurlijke zeep op basis van Savon de Marseille voor het verwijderen van vlekken zoals wijn, koffie, thee, fruit, bloed, vet, gras en inkt. Deze zeep past prima bij de wens om steeds meer ecologische huishoudproducten te gebruiken. De zeep zit samen met een ecologisch sponsje als kit verpakt.

Vlekkenzeep savon de Marseille

De zeep bevat plantaardige olie, waaronder olijfolie. Door het vet is de zeep erg zacht. Omdat de zeep ook dierlijke vetten bevat is deze niet geschikt voor het lichaam. 

Gebruik van de vlekkenzeep

Maak de stof en het blokje zeep vochtig. Wrijf met het zeepblokje over de vlek en laat het tien minuten inwerken. Was de stof vervolgens in de wasmachine of met de hand. Voor ernstige vlekken, de zeep 2 of 3 uur laten intrekken. De zeep kan ook gebruikt worden om wol te ontvetten. 

Sponsje

De bovenzijde van het ecologische sponsje bestaat uit schuurvezels en het onderste gedeelte is absorberend. Dit is gemaakt van gerecyclede vezels: sisal (50%) en polyester (50%).

Gegevens van de kit

Het blok vlekkenzeep weegt 250 gram.
De afmeting van de zeep is 8,5 x 6,5 x 4,5 cm.
De afmeting van de kit is 8,5 x 6,5 x 7 cm.
Het sponsje kan in de wasmachine op 40 graden.

Over het merk La Corvette

La Corvette is het merk van de Savonnerie du Midi. Deze Savonnerie is in 1894 in Marseille gevestigd en zit nog steeds op deze plek. Zij maken Savon de Marseille volgens het originele recept. De zeep heeft het officiële keurmerk en is ecocert biologisch. Verder bieden zij biologische schoonmaakmiddelen aan op basis van Marseillezeep. 

© Copyright 2024 La Tulipe Jaune - Powered by Lightspeed