La Corvette

Marseille vlekkenzeep met noix de lavage

  • Product Code: cr23
  • Besteleenheid: 3 stuks

Een 100% natuurlijke zeep op basis van Savon de Marseille voor het verwijderen van vlekken zoals wijn, koffie, thee, fruit, bloed, vet, gras en inkt. Deze zeep past prima bij de wens om steeds meer ecologische huishoudproducten te gebruiken. 

Wasnoten (noix de lavage)

De biologische zeep bevat olijfolie. Omdat de zeep ook dierlijke vetten bevat is deze niet geschikt voor het lichaam. Door het vet is de zeep erg zacht. De zeep is verrijkt met biologische noix de lavage (wasnoten). Deze noten groeien aan de Sapindus Mukorossi, een boom uit het Himalayagebergte. De schil van de noot bevat natuurlijke zeep en stofjes die ongedierte doden. 

Gebruik van de vlekkenzeep

Maak de stof en het blokje zeep vochtig. Wrijf met het zeepblokje over de vlek en laat het tien minuten inwerken. Was de stof vervolgens in de wasmachine of met de hand. Voor ernstige vlekken, de zeep 2 of 3 uur laten intrekken. De zeep kan ook gebruikt worden om wol te ontvetten. 

Gegevens van de vlekkenzeep

Het blok vlekkenzeep weegt 250 gram. 
De afmeting is 8 x 6,5 cm.
Het blok is 5 cm dik.

Over het merk La Corvette

La Corvette is het merk van de Savonnerie du Midi. Deze savonnerie is in 1894 in Marseille gevestigd en zit nog steeds op deze plek. Zij maken Savon de Marseille volgens het originele recept. De zeep heeft het officiële keurmerk en is ecocert biologisch. Verder bieden zij biologische schoonmaakmiddelen aan op basis van Marseillezeep. 

© Copyright 2024 La Tulipe Jaune - Powered by Lightspeed