Maatwerk

Plakje zeep

Wij hebben een uitgebreid assortiment Savon de Marseille. Een deel daarvan kunnen we personaliseren met een stempel. De savonnerieën in Frankrijk waarmee wij samenwerken zijn aangesloten bij de diverse vereinigingen die staan voor authenticiteit en kwaliteit van de Marseillezeep. De zepen zijn 100% natuurlijk. De gepersonaliseerde Marseillezeep is er in diverse maten, vormen en geuren. 

Plakje gastenzeepje 

De plakjes zeep zijn er in twee maten:

  • 17 gram
  • 30 gram 

Gepersonaliseerde gastenzeepjes 

Deze plakjes zeep kunnen niet gestempeld worden. We kunnen het plakje zeep in een organzazakje of een ivoorkleurig katoenen zakje verpakken en daaraan een kaartje hangen. Op deze manier krijgt de zeep toch een persoonlijke touch. Een andere mogelijkheid is om het plakje zeep in een doosje of in cellofaan met etiketje te verpakken.

Geuren en kleuren

Wilt u de zeep in een eigen geur, dan is de minimum afname 25 kilo.De zeep is er in een twintigtal geuren en kleuren. Zoals rozen, lavendel, kamperfoelie, marine en argan (geïnspireerd op de parfumgeur Angel van Thierry Mugler). Maar ook bijzondere geuren zoals amber, houtgeur en de parfumgeur touche de mauve. Kiest u voor één van de standaardgeuren, dan is het minimum aantal lager.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 

© Copyright 2024 La Tulipe Jaune - Powered by Lightspeed