Maatwerk

Miniflesje met geurstokjes gepersonaliseerd

Er zijn diverse kleine flesjes met geurstokjes (huisparfum). De flesje kunnen we personaliseren. Een miniflesje heeft een inhoud van 50 ml. 

Geurstokjes personaliseren

We kunnen dit flesje personaliseren met een eigen etiket (papier of transparant) of uw logo kan op het flesje gedrukt worden. Bij kleine aantallen verpakken we het flesje in een organzazakje. Bij grotere aantallen kunnen we een verpakkingsdoosje op maat maken. Dit kan van kraftpapier, spierwit karton of bedrukt karton. 

Geuren van de huisparfum

U heeft de keuze uit meer dan 50 geuren. Er zijn bloemengeuren zoals rozen en lavendel. Zwoele geuren zoals amber en musk. Trendy geuren zoals coton en macarons. Mannengeuren zoals ceder en marine. Maar ook heerlijke parfums, geuren die door een "neus" zijn samengesteld zoals touche de mauve en poudre d'or. De geuren zijn van het Franse merk Les Lumières du Temps.

Kleur van de geurstokjes

We hebben de stokjes in de kleuren naturel, zwart en grijs.  

Grote keuze flesjes

U kunt kiezen uit zo'n 20 flesjes. De inhoud varieert van 50 ml tot 500 ml. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van gepersonaliseerde geurstokjes. Een voorbeeld is dit vierkante flesje. De afmeting is 4,7 x 4,7 x 4,7 cm.

© Copyright 2024 La Tulipe Jaune - Powered by Lightspeed