Savonnerie de Nyons

Doosje zeep met biologische geitenmelk

  • Prijs: €--,-- / Per Besteleenheid
  • Product Code: ny120chevr
  • Besteleenheid: 6 stuks

Een ronde zeep met biologische geitenmelk.

Doosje zeep met geitenmelk

De zeep bevat ook nog biologische beurre de karité (sheabutter). De zeep is voedend en maakt de huid zacht. De zeep is lekker romig en geurt naar zijde. Dit is een zachte geur. Geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor een probleemhuid (acné, eczeem, psoriasis). 

Over geitenmelk

Geitenmelk is rijk aan calcium, magnesium en vetzuren. De zeep bevat daardoor vitamine A in de vorm van retinol. Zeep met geitenmelk is anti-bacterieel en schimmelwerend. De zeep is daardoor geschikt voor alle huidtypen, maar vooral voor een gevoelige en een probleemhuid zoals acné en psoriasis. Geitenmelk voedt, hydrateert en verzacht de huid. De zeep brengt de ph-waarde van uw huid in evenwicht en voorkomt daardoor een droge huid en gaat d everoudering van de huid tegen. Het is een heerlijke romige zeep voor dagelijks gebruik. Biologisch wil zeggen dat de geiten onbespoten (biologisch) voedsel hebben gekregen. Ook het gras in de wei en het hooi is onbespoten.

Gegevens van het doosje zeep  

De zeep weegt 100 gram
De geitenmelkzeep zit verpakt in een vierkant doosje.
De afmeting van het doosje is  8 x 8 x 2,5 cm.
De diameter van de zeep is 7,3 cm, de dikte is 2 cm.

Winkeldisplay

Op speciale bestelling kunnen we een houten winkeldisplay leveren voor de ronde zepen met bijzondere melksoorten. Neemt u hiervoor contact met ons op.

© Copyright 2024 La Tulipe Jaune - Powered by Lightspeed