Les Lumières du Temps

Geurkaars Firenze

  • Product Code: tem213fir
  • Besteleenheid: 2 stuks

Een geparfumeerde kaars, ambachtelijk gemaakt met een mix van plantaardige oliën, waaronder soja. De sojawax brandt beter en zuiverder dan paraffine. De kaars heeft 3 lonten van katoen. De kaars is dus 100% natuurlijk en bevat wel 20% parfum. 

Geurkaars Milano Firenze

Het is een hoge, grote kaars van wel 1,4 kilogram. De kleur van het Milanoglas is amber met wit. Het decor is er met poeder tijdens het glasblazen aangebracht. Dit is een bijzondere techniek. De geur van de kaars is Firenze, een geur van grapefruit, freesia, patchouli en vanille. De geur is geïspireerd op de parfum Angel van Thierry Mugler. De kaars is tot onderaan toe geparfumeerd en niet alleen in het bovenste gedeelte. De kaars wordt geleverd in een hoogglanzende witte doos.

Gegevens van de kaars

De hoogte van het glas is 15 cm.
De doorsnede is ook 15 cm.  

Speciale bestelling

Deze kaars leveren we alleen op speciale bestelling. Houdt u daarom rekening met een levertijd. De kaars valt niet onder het franco orderbedrag.

Assortiment

Het Milano assortiment bestaat uit:

  • geurkaarsen in vier maten  
  • geurstokjes in twee maten
  • navulling voor de geurstokjes
  • roomspray

Les Lumières du Temps

Het merk Lumières du Temps werkt voor grote Franse merken. Dit is echter hun eigen merk. U kunt daardoor voor een relatief lage prijs echt een goede kaars kopen die heerlijk geurt.

© Copyright 2024 La Tulipe Jaune - Powered by Lightspeed