Maatwerk

Grote geurkaars in gepersonaliseerd luxe doosje

In samenwerking met het Franse merk les Lumières du Temps kunnen we een geparfumeerde kaars op maat aanbieden. De kaarsen zijn natuurlijk en bevatten een mix van vier plantaardige oliën. De lont is van katoen. Er zijn meer dan 40 geuren en diverse maten potjes van steen, zink, en transparant of gekleurd glas. De wijze van personalisatie hangt af van de oplage. 

Gepersonaliseerde kaars in wit modern doosje

Een grote geparfumeerde kaars voorzien van een (transparante) logosticker. De geurkaars zit verpakt in een doosje van luxe spierwit karton dat naar wens bedrukt kan worden. Met of zonder venster. De afmeting van het doosje is 7,7 x 7,7 cm. Het doosje is 9,3 cm hoog. Voor kleine aantallen hebben we de doosjes onbedrukt en kan er een etiket op geplakt worden. Het is ook mogelijk om het doosje in een andere kleur te drukken, met of zonder venster.

Gepersonaliseerd lontkaartje

Het is mogelijk om ook het lontkaartje te personaliseren. Dit is van speciaal papier omdat het rechtstreeks op de kaars ligt.

In cellofaan verpakken

We kunnen het doosje verpakken in cellofaan, zoals ook flesjes parfum verpakt zijn. Hoe groter de oplage, hoe voordeliger we dit kunnen doen.

Wij vertellen u graag over de mogelijkheden van geurkaarsen onder eigen label.

© Copyright 2024 La Tulipe Jaune - Powered by Lightspeed