Maatwerk

Nostalgische karaf in de kleur blauw-wit-rood

Een kunststof karaf in de kleur bleu-blanc-rouge, de kleuren van de Franse vlag. De karaf is er ook in tien andere kleuren. We kunnen een cadeaupakket samenstellen met één van deze karaffen met delicatessen, glazen of bijvoorbeeld een tafelkleed erbij.

Retro karaf  

Deze karaf is een replica van de karaf die in de jaren 1950-1970 in de kantines van de scholen in Frankrijk werden gebruikt. De Fransen zijn verrast om de karaf uit hun kinderjaren terug te zien en zelfs in restaurants verschijnen de gekleurde karaffen op de tafels. 

Handig in gebruik en origineel cadeau

Het Franse merk La Carafe heeft de nostalgische waterkaraf een nieuw leven ingeblazen. Met de materialen van nu en de hippe kleuren ziet de karaf er eigentijds uit. De karaf is mooi om neer te zetten en handig in gebruik. De karaf kan meer dan 1 liter water of limonade bevatten en nog voelt de karaf licht aan. De karaf is ook verrassend stabiel. Valt de karaf dan toch een keer, schrik niet want hij kan niet breken!

100% Made in France

De karaf wordt gemaakt in de Morvan in Frankrijk. De karaf is gemaakt van kunststof en bevat geen bisphénol. De karaf is recycleerbaar.

Gegevens van de karaf

De breedte van de karaf is 13 cm.
De hoogte is 16 cm.
De inhoud is 1,3 liter.
De karaf heeft een deksel in de kleur geel.
De karaf wordt geleverd in een witte zak.
Mag in de vaatwasmachine en in de magnetron.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

© Copyright 2023 La Tulipe Jaune - Powered by Lightspeed