Maatwerk

Zeep aan koord met logo

  • Product Code: mw01

Wij hebben een uitgebreid assortiment Franse zeep. Een deel daarvan kunnen we personaliseren met een stempel. De savonnerieën in Frankrijk waarmee wij samenwerken zijn aangesloten bij de diverse vereinigingen die staan voor authenticiteit en kwaliteit van de Marseillezeep. De zepen zijn 100% natuurlijk.

Gepersonaliseerde zeep aan koord

De gepersonaliseerde Marseillezeep is er in diverse maten, vormen en geuren. Zeep met eigen logo is mogelijk vanaf 25 kilo. Kiest u bijvoorbeeld voor een rechthoekige zeep van 100 gram, dan zijn dat ongeveer 250 zepen. De afmeting van de zeep is 5,5 cm breed en 8 cm hoog. De zeep is 2 cm dik. U heeft de keuze uit rechte of ronde hoeken. De zeep hangt aan een naturel touw.

Geuren van de zeep

De zeep is er in een twintigtal geuren en kleuren. Zoals rozen, lavendel, kamperfoelie, marine en argan (geïnspireerd op de parfumgeur Angel van Thierry Mugler). Maar ook bijzondere geuren zoals amber, houtgeur en de parfumgeur touche de mauve.

Stempel of kaartje

Kiest u voor een koord, dan kunnen we in plaats van een stempel ook een kaartje aan het koord vastmaken. Op deze manier krijgt de zeep toch een eigen look.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

© Copyright 2024 La Tulipe Jaune - Powered by Lightspeed