Savonnerie de Nyons

Zeep aan koord met geitenmelk

  • Product Code: ny53chevr
  • Besteleenheid: 6 stuks

Een grote ovale zeep van het Franse merk Savonnerie de Nyons. De zeep zit verpakt in een mooi doosje waar het koord uit steekt.

Zeep aan koord geitenmelk

De zeep bevat biologische geitenmelk en biologische beurre de karité (sheabutter). De zeep is voedend en maakt de huid zacht. De zeep is lekker romig en geurt naar zijde. Dit is een zachte geur. Geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor een probleemhuid (acné, eczeem, psoriasis). 

Over geitenmelk

Geitenmelk is rijk aan calcium, magnesium en vetzuren. De zeep bevat daardoor vitamine A in de vorm van retinol. Zeep met geitenmelk is anti-bacterieel en schimmelwerend. De zeep is daardoor geschikt voor alle huidtypen, maar vooral voor een gevoelige en een probleemhuid zoals acné en psoriasis. Geitenmelk voedt, hydrateert en verzacht de huid. De zeep brengt de ph-waarde van uw huid in evenwicht en voorkomt daardoor een droge huid en gaat d everoudering van de huid tegen. Het is een heerlijke romige zeep voor dagelijks gebruik. Biologisch wil zeggen dat de geiten onbespoten (biologisch) voedsel hebben gekregen. Ook het gras in de wei en het hooi is onbespoten.

Gegevens van de ovale zeep

Het gewicht van de zeep is 220 gram.
De afmeting is 8 x 22 x 8 cm.
De zeep zit aan een stevig koord.
De zeep aan zonder koord is er ook met ezelinnemelk

 

© Copyright 2024 La Tulipe Jaune - Powered by Lightspeed