La Corvette

Biologische Marseillezeep olijven groot

200 gram

  • Product Code: cr68
  • Besteleenheid: 12 stuks

Een heerlijk romig groot stuk biologische zeep Savon de Marseille.

Biologische Savon de Marseille 

De zeep is ongeparfumeerd en ruikt echt naar zeep. De zeep is geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor de gevoelige- en probleemhuid. De zeep is 100% natuurlijk en bevat onder meer olijfolie. Het is gecertificeerd door ecocert. De zeep is verpakt in papier.

Gegevens van de Marseillezeep

Het gewicht is 200 gram.
De afmeting van de zeep is 9 x 7 x 3,3 cm.

Keurmerk Savon de Marseille

Er zijn veel zepen verkrijgbaar onder naam Savon de Marseille die op industriële wijze in en zelfs buiten Frankrijk gemaakt zijn. De echte Savon de Marseille zeep herkent u aan het logo van de Union des Professionnels du Savon de Marseille. Dit logo garandeert dat de zeep op traditionele wijze in de stad Marseille is gemaakt. De zeep wordt dagenlang "gekookt" in koperen ketels. De ingrediënten zijn 100% natuurlijk. Om de echte Marseillezeep te beschermen is dit logo ontwikkeld: 

Over het merk La Corvette

La Corvette is het merk van de Savonnerie du Midi. Deze savonnerie is in 1894 gevestigd in Marseille en zit nog steeds op deze plek. De zeep wordt volgens de oude receptuur gemaakt en verpakt in een eigentijds design. Op de zeep staat een stempel van een schip. Dit symboliseert het schip waarmee ontdekkingsreizigers uit Marseille in de 16e eeuw de Middellandse zee opgingen. Zij kwamen aan in Syrië en ontdekten daar alepzeep. Zij namen de receptuur mee terug naar Marseille, waar een levendige zeepfabricage ontstond en Savon de Marseille een begrip werd.

© Copyright 2023 La Tulipe Jaune - Powered by Lightspeed