Les Lumières du Temps

Geurkaars in rood glas in 5 maten

  • Product Code: tem111rou
  • Besteleenheid: 6 stuks

Een geparfumeerde kaars, ambachtelijk gemaakt met een mix van   plantaardige oliën, waaronder soja. De sojawax brandt beter en zuiverder dan paraffine. De lont is van katoen. De kaars is dus 100% natuurlijk. 

Geurkaars secret

In dit luxe glas in de kleur rood zit een kaars in de geur secret, een geur waar de frisse citrusgeur van bergamot en mandarijn gecombineerd wordt met amandel, amber, santal en vanille. Alleen de maat 2 kunt u ook in de geur kaneel sinaasappel bestellen in de wintermaanden. De kaars is tot onderaan toe geparfumeerd en niet alleen in het bovenste gedeelte.

Kaars in 5 maten

  • maat 1: kaars van 200 gram, 1 lont, hoogte 8 cm, diameter 9 cm
  • maat 2: kaars van 660 gram, 3 lonten, hoogte 8 cm, diameter 15 cm
  • maat 3: kaars van 920 gram, 3 lonten, hoogte 14 cm, diameter 15 cm
  • maat 4: kaars van 2,2 kilo, 4 lonten, hoogte 18,5 cm, diameter 18,5 cm
  • maat 5: kaars van 8,3 kilo, 4 lonten, hoogte 40 cm, diameter 24 cm

De kaarsen worden geleverd in een luxe doos van hardkarton met deksel. De kleinste kaars kan naar keuze mét of zonder doos besteld worden. Er zijn ook bijpassende geurstokjes in goud glas te bestellen. Deze staan in de rubriek "geurstokjes".

Speciale bestelling

Wij leveren deze kaarsen alleen op speciale bestelling. Houdt u daarom rekening met een besteltijd. De kaarsen vallen niet onder het franco orderbedrag. Er kunnen dus extra verzendkosten bijkomen.

Les Lumières du Temps

Het merk Lumières du Temps maakt private label kaarsen voor grote Franse merken. Dit is echter hun eigen merk. U kunt daardoor voor een relatief lage prijs een hoge kwaliteit kaars kopen die heerlijk geurt.

© Copyright 2024 La Tulipe Jaune - Powered by Lightspeed