Maatwerk

Geurstokjes gepersonaliseerd in flesje Helene

Deze geurstokjes (huisparfum) uit Frankrijk zitten in een rond hoog vierkant flesje. De inhoud is 100 of 200 ml. Voor het flesje hebben we een ring in de kleuren zwart of zilver.

Personaliseren van de geurstokjes

We kunnen dit flesje personaliseren met een eigen etiket (papier of transparant) of uw logo kan op het flesje gedrukt worden. Bij kleine aantallen verpakken we het flesje in een organzazakje. Bij grotere aantallen kunnen we een verpakkingsdoosje op maat maken. Dit kan van kraftpapier, spierwit karton of bedrukt karton. 

Geuren van de huisparfum

U heeft de keuze uit meer dan 50 geuren. Er zijn bloemengeuren zoals rozen en lavendel. Zwoele geuren zoals amber en musk. Trendy geuren zoals coton en macarons. Mannengeuren zoals ceder en marine. Maar ook heerlijke parfums, geuren die door een "neus" zijn samengesteld zoals touche de mauve en poudre d'or. De geuren zijn van het Franse merk Les Lumières du Temps.

Kleur stokjes

De stokjes zijn er in de kleuren naturel, zwart en grijs. De naturel stokjes zijn van rotan. De kleuren zwarte en grijs zijn van een speciaal soort fiber. Ze zijn kleurvast en diffuseren de parfum goed.

Grote keuze flesjes

U kunt kiezen uit zo'n 20 flesjes zoals dit flesje Helene. Het flesje is er in twee maten:

  • De afmeting van het kleine flesje is 3,5 x 3,5 x 14 cm incl. dop
  • De afmeting van het grote flesje is 4,5 x 4,5 x 17 cm incl. dop.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van gepersonaliseerde geurstokjes. 

© Copyright 2018 La Tulipe Jaune - Powered by Lightspeed