Maatwerk

Gepersonaliseerde geurstokjes

Er zijn diverse kleine flesjes met geurstokjes (huisparfum). De flesjes kunnen we personaliseren. Dit flesje heeft een inhoud van 100 ml. 

Geurstokjes personaliseren

We kunnen het flesje personaliseren met een eigen etiket (papier of transparant) of uw logo kan op het flesje gedrukt worden. Het flesje wordt voorzien van de wettelijk verplichte informatie.

Verpakking

De diameter van het flesje is 6,4 cm en de hoogte is 7,2 cm. De dop is er in de kleuren zwart of matzilver (rvslook). Bij kleine aantallen verpakken we het flesje in een organzazakje of stoffen zakje met eigen bedrukking. Bij grotere aantallen zijn de verpakkingsmogelijkheden:

  • een verpakkingsdoosje op maat. Dit kan van kraftpapier, spierwit karton of bedrukt karton. 
  • een luxe koker met eigen etiket, eventueel samen met een geurkaars als set

Geuren van de huisparfum

U heeft de keuze uit meer dan 60 geuren. Er zijn bloemengeuren zoals rozen en lavendel. Zwoele geuren zoals amber en musk. Trendy geuren zoals coton en macarons. Mannengeuren zoals ceder en marine. Maar ook heerlijke parfums, geuren die door een "neus" zijn samengesteld zoals touche de mauve en poudre d'or. De geuren zijn van het Franse merk Les Lumières du Temps. 

Kleur van de geurstokjes

We hebben de stokjes in de kleuren naturel, zwart en grijs. De naturel stokjes zijn van rotan. De kleuren zwarte en grijs zijn van een speciaal soort fiber. Ze zijn kleurvast en diffuseren de parfum goed. De lengte van de stokjes hangen af van het flesje.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van personalisatie.

© Copyright 2024 La Tulipe Jaune - Powered by Lightspeed