La Corvette

Biologische Marseillezeep met tijm

  • Product Code: cr60thy
  • Besteleenheid: 12 stuks

Een heerlijk romig stuk biologische Marseillezeep. De geur heet Terres de Garrigue (woeste grond). Het is een mix van tijm en olijvenhout. De Garrigues zijn de droge, woeste gronden in Zuid Frankrijk waar weinig anders meer groeit dan tijm en rozemarijn.

Biologische zeep tijm

De zeep is gecertificeerd biologisch. De zeep is licht geparfumeerd. De zeep bevat plantaardige oliën, waaronder olijfolie en géén palmolie of kleurstoffen. Verder is de zeep verrijkt met essentiële olie tijm. Dit is een natuurlijk ingredient die sterk reinigt en vochtinbrengend is. De zeep is volgens het authentieke procédé in koperen ketels gemaakt. Het is een heerlijke zeep voor dagelijks gebruik.

Mediterranée producten

Mediterranée is het Franse woord voor het Middellandse zeegebied. De producten uit deze serie bevatten ingrediënten die uit dit gebied komen, zoals tijm, olijfolie en verveine. De serie bestaat uit vijf geuren en van iedere geur is te bestellen:

  • een zeep in papier
  • een zeeppomp
  • een tube handcreme

Gegevens van de zeep

De zeep weegt 100 gram en zit verpakt in papier.
De afmeting van de zeep is 6 x 6 x 2,5 cm.
Deze zeep leveren we alleen op speciale bestelling, houdt u daarom rekening met een levertijd.

Over het merk

La Corvette is het merk van de Savonnerie du Midi. Deze savonnerie is in 1894 gevestigd in Marseille en zit nog steeds op deze plek. De Marseillezeep wordt volgens de oude receptuur gemaakt en verpakt in een eigentijds design.

 

© Copyright 2024 La Tulipe Jaune - Powered by Lightspeed