La Corvette

Biologische Marseillezeep figue de Barbarie

  • Product Code: cr60fig
  • Besteleenheid: 12 stuks

Een heerlijk romig stuk biologische Marseillezeep. De geur heet Délice de Mediterannée (de heerlijkheden van het Middellandse zeegebied). Het is een mix van de geuren bergamot, sinaasappel, vijgen en vanille. 

Biologische zeep cactusvijg

De zeep is gecertificeerd biologisch. De zeep is licht geparfumeerd. De zeep bevat plantaardige oliën, waaronder olijfolie en géén palmolie of kleurstoffen. Verder is de zeep verrijkt met extracten van de cacatusvijg (figue de barbarie). Dit is een natuurlijk ingredient die de veroudering van de huid tegengaat en de huid verstevigt. De zeep is volgens het authentieke procédé in koperen ketels gemaakt. Het is een heerlijke zeep voor dagelijks gebruik.

Gegevens van de zeep

De zeep weegt 100 gram en zit verpakt in papier.
De afmeting van de zeep is 6 x 6 x 2,5 cm.
Deze zeep leveren we alleen op speciale bestelling, houdt u daarom rekening met een levertijd.

Mediterranée producten

Mediterranée is het Franse woord voor het Middellandse zeegebied. De producten uit deze serie bevatten ingrediënten die uit dit gebied komen, zoals tijm, olijfolie en verveine. De serie bestaat uit vijf geuren en van iedere geur is te bestellen:

  • een zeep in papier
  • een zeeppomp
  • een tube handcreme

Over het merk

La Corvette is het merk van de Savonnerie du Midi. Deze savonnerie is in 1894 gevestigd in Marseille en zit nog steeds op deze plek. De Marseillezeep wordt volgens de oude receptuur gemaakt en verpakt in een eigentijds design.

 

© Copyright 2024 La Tulipe Jaune - Powered by Lightspeed