La Corvette

Biologische shampoo in de geur marine

  • Product Code: cr59
  • Besteleenheid: 3 stuks

In de flacon met pomp zit een biologische shampoo in de marinegeur "ecume fraîche" Dit betekent "het frisse schuim van de golven". De shampoo is gecertificeerd biologisch.

Biologische shampoo 

De biologische shampoo is volgens de tradities in de savonnerie in Marseille gemaakt. De shampoo bevat biologische olijfolie, kokosolie, ezelinnenmelk en aloe vera. De shampoo bevat géén palmolie of kleurstoffen. De shampoo schuimt lichtjes. De shampoo maakt het haar schoon en glanzend en verzorgt de hoofdhuid. De shampoo is geschikt voor alle haartypen.  

Gegevens van de shampoo

De inhoud van het pompje is 500 ml. 
De hoogte is 14,5 cm zonder pomp en 19,5 cm met pomp.
De doorsnede is 6,5 cm.
Er is een bijpassende douchegel en zeeppompje.

Ingrediënten van de shampoo

Aqua (Water), Sodium Lauryl Sulfate, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Glycerin**, Cocamidopropyl Betaine, Donkey Milk*, Parfum (Fragrance), Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Citric Acid, limonene, linalool.* biologisch ingrediënt, ** getransformeerd op basis van biologische ingrediënten.

Over het merk La Corvette

La Corvette is het merk van de Savonnerie du Midi. Deze savonnerie is in 1894 gevestigd in Marseille en staat nog steeds op dezelfde plek, midden in de stad. De Marseillezeep wordt volgens de oude tradities gemaakt.

© Copyright 2024 La Tulipe Jaune - Powered by Lightspeed