Maatwerk

Zeepdoosje met deksel gepersonaliseerd

Wij hebben een uitgebreid assortiment Savon de Marseille. Een deel daarvan kunnen we personaliseren met een stempel. De savonnerieën in Frankrijk waarmee wij samenwerken zijn aangesloten bij de diverse vereinigingen die staan voor authenticiteit en kwaliteit van de Marseillezeep. De zepen zijn 100% natuurlijk.

Zeep in gepersonaliseerd doosje

In het doosje met deksel past een zeep met logo van 100 gram. Het zeepdoosje kan helemaal naar eigen wens bedrukt worden. De basis voor het doosje is wit karton (gesatineerd of mat) of kraft. We kunnen het doosje vanaf 500 stuks drukken.

Geuren van de zeep

De zeep is er in een twintigtal geuren en kleuren. Zoals lavendel, rozen, kamperfoelie, marine en argan (geïnspireerd op de parfumgeur Angel van Thierry Mugler). Maar ook bijzondere geuren zoals amber, houtgeur en de parfumgeur touche de mauve.

Kleine aantallen

Heeft u kleinere aantallen nodig, dan kunt u een blanco doosje bestellen en zelf een etiket op de deksel  plakken. De zeep kan pas vanaf 250 stuks voorzien worden van een eigen logo. Bij kleinere aantallen kunt u een zeep uit ons assortiment kiezen.

Gegevens van het zeepdoosje

De zeep weegt 100 gram.
De afmeting van het doosje is 8,5 cm x 10,5 cm x 3 cm.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 

© Copyright 2024 La Tulipe Jaune - Powered by Lightspeed