Maatwerk

Gepersonaliseerde zeep aan koord

Wij hebben een uitgebreid assortiment Franse zeep. Een deel daarvan kunnen we personaliseren met een stempel. De savonnerieën in Frankrijk waarmee wij samenwerken zijn aangesloten bij de diverse verenigingen die staan voor authenticiteit en kwaliteit van de zeep. De zepen zijn 100% natuurlijk.

Gepersonaliseerde zeep aan koord

De gepersonaliseerde zeep is er in diverse maten, vormen en geuren. Zeep met eigen logo is mogelijk vanaf 25 kilo. Kiest u bijvoorbeeld voor deze vierkante zeep van 100 gram, dan zijn dat ongeveer 250 zepen. De afmeting van de zeep is 7 x 7 cm. De dikte is 2.4 cm. De zeep hangt aan een naturel touw.

Geuren van de zeep

De zeep is er in een twintigtal geuren en kleuren. Zoals lavendel, rozen, lavendel, kamperfoelie, marine en argan (geïnspireerd op de parfumgeur Angel van Thierry Mugler). Maar ook bijzondere geuren zoals amber, houtgeur en de parfumgeur touche de mauve.

Stempel of kaartje

Kiest u voor een koord, dan kunnen we in plaats van een stempel ook een kaartje aan het koord vastmaken. Op deze manier krijgt de zeep toch een eigen look.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

© Copyright 2024 La Tulipe Jaune - Powered by Lightspeed