Maatwerk

Gepersonaliseerde zeep aan koord

Wij hebben een uitgebreid assortiment Savon de Marseille. Een deel daarvan kunnen we personaliseren met een stempel. De savonnerieën in Frankrijk waarmee wij samenwerken zijn aangesloten bij de diverse vereinigingen die staan voor authenticiteit en kwaliteit van de Marseillezeep. De zepen zijn 100% natuurlijk.

Gepersonaliseerde zeep aan koord

De gepersonaliseerde Marseillezeep is er in diverse maten, vormen en geuren. Zeep met eigen logo is mogelijk vanaf 25 kilo. Kiest u bijvoorbeeld voor een zeep van 200 gram, dan zijn dat ongeveer 125 zepen. De zeep hangt aan een linnen touw.

Groot aantal geuren en kleuren zeep

De Marseillezeep is er in een twintigtal geuren en kleuren. Zoals lavendel, rozen, groene olijven, zwarte olijven, lelietje van dalen, vijgen en marine. Maar ook bijzondere geuren zoals vetiver, kastanjes, kruiden uit de Provence, ezelinnenmelk, arganolie en cadé(hout).

Eigen stempel of kaartje

Heeft u een kleiner aantal zepen nodig, dan kunnen we in plaats van een logostempel de verpakking personaliseren. Zoals een kaartje aan het koord of een etiket op de zeep. Op deze manier krijgt de zeep toch een eigen look.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

© Copyright 2020 La Tulipe Jaune - Powered by Lightspeed