Instants de Provence

Handcreme met ezelinnenmelk

  • Product Code: ep04ane
  • Besteleenheid: 3 stuks

Een tube handcreme met biologische ezelinnenmelk. De handcreme is een ambachtelijk product van het Franse merk Instants de Provence.

Handcreme met ezelinnenmelk

De handcreme is geparfumeerd in een zachte, zoete cotonachtige geur. De handcrème is uiteraard 100% natuurlijk en bevat biologische  ezelinnenmelk, kokosolie en beurre de karité (shea butter). De handcreme verzorgt de handen, maakt ze zacht en parfumeert ze lichtjes. De handcreme zit verpakt in een doosje.

Gegevens van de handcreme  

De inhoud van de tube handcrème is 75 ml. 
De afmeting van het doosje is 5,5 x 4 x 12 cm.
De tube is van aluminium.

Over ezelinnenmelk

Een ezelin wordt dagelijks 4 tot 6 keer met de hand gemolken. Ze geeft alleen melk als haar veulen in de buurt is. Een ezelin geeft per dag 1,5 tot 2 liter melk. Wat daarvan overblijft wordt gebruikt voor verzorgingsproducten. Ezelinnenmelk bevat bestanddelen die de veroudering van de huid tegengaat. Daarom nam Cleopatra dagelijks een bad van ezelinnenmelk. Sinds kort wordt deze melk ook in zeep en verzorgingsproducten verwerkt. De melk bevat vitamine A en E en Omega 3 en 6. De zeep voedt en hydrateert de huid. Biologisch wil zeggen dat de ezelin onbespoten (biologisch) voedsel heeft gekregen. Ook het gras in de wei en het hooi is onbespoten.

Verzorgingsproducten met ezelinnenmelk

Van het merk Instants de Provence zijn de volgende producten met biologische ezelinnenmelk te bestellen:

  • bodylotion
  • douchegel
  • dagcreme
  • handcreme 
© Copyright 2024 La Tulipe Jaune - Powered by Lightspeed