Maatwerk

Gepersonaliseerde Marseillezeep in de vorm van een hart

Wij hebben een uitgebreid assortiment Savon de Marseille. Een deel daarvan kunnen we personaliseren met een stempel. De savonnerieën in Frankrijk waarmee wij samenwerken zijn aangesloten bij de diverse vereinigingen die staan voor authenticiteit en kwaliteit van de Marseillezeep. De zepen zijn 100% natuurlijk.

Gepersonaliseerde hartzepen

De hartzepen zijn er in twee modellen:

  • een bol hartje (uit een mal)
  • een plat hartje (gesneden)

Het bolle hartje weegt 95 gram. Het zijn twee delen die aan elkaar vastgehecht zijn. Hiertussen kan een jute koord komen. De afmeting is 7,5 x 7,5 cm.  

De gesneden hartjes kunnen op iedere gewenste dikte geleverd worden. De afmeting is 7 x 7,5 cm. Bij een dikte van 2 cm is het gewicht ongeveer 70 gram en bij een dikte van 3 cm is het gewicht ongeveer 95 gram. Er zijn ook mini hartzeepjes van 25 gram. 

Aantal zepen

De gepersonaliseerde Marseillezeep is er in diverse maten, vormen en geuren. Zeep met eigen logo is mogelijk vanaf 50 kilo. Het hartzeepje weegt 100 gram. U kunt dus vanaf 500 stuks de hartzeep personaliseren. Op de foto ziet u een bol hart, maar we hebben ook een plat hart. Beide hartzepen kunnen aan een koord geleverd worden.

20 geuren en kleuren zeep

De Marseillezeep is er in een twintigtal geuren en kleuren. Zoals lavendel, rozen, groene olijven, zwarte olijven, lelietje van dalen, vijgen en marine. Maar ook bijzondere geuren zoals vetiver, kastanjes, kruiden uit de Provence, arganolie, ezelinnenmelk, hammam en cadé(hout).

Stempel of kaartje

Heeft u een kleiner aantal zepen nodig, dan kunnen we in plaats van een logostempel de verpakking personaliseren. Zoals een kaartje aan het koord of een etiket op de zeep. Op deze manier krijgt de zeep toch een eigen look.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

© Copyright 2022 La Tulipe Jaune - Powered by Lightspeed