Les Lumières du Temps

Geurkaars in petrol glas in 4 maten

  • Product Code: tem111pet
  • Besteleenheid: 6 stuks

Een geparfumeerde kaars, ambachtelijk gemaakt met een mix van plantaardige oliën, waaronder soja. De sojawax brandt beter en zuiverder dan paraffine. De lont is van katoen. De kaars is dus 100% natuurlijk. 

Geurkaars empire

In dit luxe glas in de kleur petrol zit een kaars in de geur empire. De geur is een mix van fruit (citrus en peer), bloemen (iris en sinaasappelbloesem) en hout (ceder en santal). De kaars is tot onderaan toe geparfumeerd en niet alleen in het bovenste gedeelte.

Kaars in 4 maten

  • maat 1: kaars van 200 gram, 1 lont, hoogte 8 cm, diameter 9 cm
  • maat 2: kaars van 660 gram, 3 lonten, hoogte 8 cm, diameter 15 cm
  • maat 3: kaars van 920 gram, 3 lonten, hoogte 14 cm, diameter 15 cm
  • maat 4: kaars van 2,2 kilo, 4 lonten, hoogte 18,5 cm, diameter 18,5 cm

De kaarsen worden geleverd in een luxe doos van hardkarton met deksel. De kleinste kaars kan naar keuze mét of zonder doos besteld worden. Er zijn ook bijpassende geurstokjes in petrol glas te bestellen. Deze staan in de rubriek "geurstokjes".

Speciale bestelling en verzendkosten

Wij leveren deze kaarsen alleen op speciale bestelling. Houdt u daarom rekening met een besteltijd. De kaarsen vallen niet onder het franco orderbedrag. Er kunnen dus extra verzendkosten bijkomen.

Les Lumières du Temps

Het merk Lumières du Temps maakt private label kaarsen voor grote Franse merken. Dit is echter hun eigen merk. U kunt daardoor voor een relatief lage prijs een hoge kwaliteit kaars kopen die heerlijk geurt.

© Copyright 2024 La Tulipe Jaune - Powered by Lightspeed