Les Lumières du Temps

Kaars in dik taupe glas maat XXL

  • Product Code: tem147taupang
  • Besteleenheid: 2 stuks

Een geparfumeerde kaars, ambachtelijk gemaakt met een mix van plantaardige oliën, waaronder soja. De sojawax brandt beter en zuiverder dan paraffine. De lont is van katoen. De kaars is dus 100% natuurlijk. 

Geurkaarsen

U kunt de kaars in twee geuren bestellen:

  • geur angelique, een geur die geïnspireerd is op de parfumgeur Angel van Thierry Mugler. De geur bestaat uit een mix van grapefruit, freesia, patchouli en vanille. 
  • geur impérial. De geur is een mix van pioenroos, patchouli, vanille en ceder. Het is een zachte, zoete, vrouwelijke geur. 

De kaars is tot onderaan toe geparfumeerd en niet alleen in het bovenste gedeelte.

Gegevens van de geurkaars

De kaars weegt 8,3 kilo.
De kaars heeft 4 lonten.
De hoogte van het glas is 40 cm. 
De doorsnede is 24 cm.   

Speciale bestelling

Wij leveren deze kaarsen alleen op speciale bestelling. Houdt u daarom rekening met een besteltijd. Deze maat kaarsen vallen niet onder het franco orderbedrag. Er kunnen dus extra verzendkosten bijkomen.

Assortiment glas geurkaarsen

De geparfumeerde kaars angelique is verkrijgbaar in 5 maten glas en met 1, 3 en 4 lonten. De kaarsen zijn te bestellen in acht kleuren glas. Er zijn ook geurstokjes in gekleurd glas.

Les Lumières du Temps

Het merk Lumières du Temps werkt voor grote Franse merken. Dit is echter hun eigen merk. U kunt daardoor voor een relatief lage prijs echt een goede kaars kopen die heerlijk geurt.

© Copyright 2024 La Tulipe Jaune - Powered by Lightspeed