La Corvette

Biologisch afwasmiddel

  • Product Code: cr50
  • Besteleenheid: 3 stuks

Een fles ecologisch afwasmiddel van het Franse merk La Corvette. Het afwasmiddel is ecocert gecertificeerd. Het afwasmiddel is gemaakt op basis van Savon de Marseille en is ongeparfumeerd.

Ecologisch afwasmiddel

Een afwasmiddel van natuurlijke ingrediënten voor een schone vaat en voor zachte handen. De afwas zit in een fles met handige doseerdop. U kunt daarom een scheutje in een vieze pan doen en direct onder de kraan afwassen. De zeep ontvet bijzonder goed. Industriële afwas onttrekt vocht uit de huid, daarom voelen handen vaak droog aan na de afwas. Dat is bij dit afwasmiddel niet het geval. De zeep is dermatologisch getest. 

Gegevens van het afwasmiddel

De inhoud is 500 ml.
De hoogte van de fles is 19 cm (inclusief dop), de diameter is 7 cm.
De afwas is 100% plantaardig dus vegan.
Er is ook een afwaszeep in vaste vorm.
De fles is 100% recyclebaar.

Ingrediënten

De zeep bevat geen parfum, kleurstof of sulfaat. 98% van de ingrediënten zijn natuurlijk. Dit zijn de ingrediënten: water, Caprylyl/capryl wheat bran/straw glycosides, Sodium chloride, Potassium cocoate, Potassium olivate, Cocamidopropyl betaine, Lauryl glucoside, Sorbitol, Sodium palmate, Tetrasodium glutamate diacetate, Sodium palm kernelate, Sodium hydroxide. De verpakking is gemaakt van 25% gerecycleerd materiaal en bevat geen bisphenol phalate. 

Over het merk La Corvette

La Corvette is het merk van de Savonnerie du Midi. Deze Savonnerie is in 1894 gevestigd in Marseille en zit nog steeds op deze plek. De zeep wordt volgens de oude receptuur gemaakt en verpakt in een eigentijds design. Op de zeep staat een stempel van een schip. Dit symboliseert het schip waarmee ontdekkingsreizigers uit Marseille in de 16e eeuw de Middellandse zee opgingen. Zij kwamen aan in Syrië en ontdekten daar alepzeep. Zij namen de receptuur mee terug naar Marseille, waar een levendige zeepfabricage ontstond en Savon de Marseille een begrip werd. La Corvette biedt Marseillezeep aan voor de lichaamsverzorging en voor het huishouden.

© Copyright 2024 La Tulipe Jaune - Powered by Lightspeed