Maitre Savonitto

Zeep met saffraan

uit de moestuin

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Prijs: €--,-- / Per Besteleenheid
  • Product Code: cal122saf
  • Besteleenheid: 4 stuks

Een groot stuk zeep met extracten van saffraan. 

Zeep met saffraan

De zeep bevat verder de biologische essentiële oliën cypres en jeneverbes. De zeep heeft geen parfumgeur maar ruikt naar de essentiële olie. De combinatie van de ingrediënten dragen bij aan het vertragen van het veroudingsproces van je huid (anti-age) en de vorming van pigmentvlekken.

Roze klei en olijfolie

De zeep zelf bevat olijfolie en roze klei, een natuurlijke klei (mix van rode en witte klei) vol mineralen die de huid hydrateren en verzorgen. De klei wordt al sinds de oudheid gebruikt bij de lichaamsverzorging en tegenwoordig veel toegepast in kleimaskers met een hydraterende en opwekkend effect. De roze klei is ook geschikt als u een gevoelige huid heeft. 

Zeep uit de moestuin van de Provence

Savonnerie Maître Savonitto heeft 6 zepen ontwikkeld met essentiële olie en extracten van fruit, groenten en kruiden. Alle ingrediënten van de zepen komen uit de Provence en zijn grotendeels biologisch geteeld. Saffraan zijn eigenlijk de stampertjes van de saffraankrokus (Crocus sativus). Het is een prachtige, paarse bloem. De stampers worden met de hand geoogst. Het is een heel kostbaar kruid. De saffraan uit de zeep wordt in de Provence geteeld.

Gegevens

De zeep weegt 180 gram.
De afmeting van de zeep is 9 x 6 x 3,5 cm.

© Copyright 2020 La Tulipe Jaune - Powered by Lightspeed