Maatwerk

Gepersonaliseerde Marseillezeep in diverse vormen

Wij hebben een uitgebreid assortiment Savon de Marseille. Een deel daarvan kunnen we personaliseren met een stempel. De savonnerieën in Frankrijk waarmee wij samenwerken zijn aangesloten bij de diverse vereinigingen die staan voor authenticiteit en kwaliteit van de Marseillezeep. De zepen zijn 100% natuurlijk.

Aantal gepersonaliseerde zepen

De gepersonaliseerde Marseillezeep is er in diverse maten, vormen en geuren. Zeep met eigen logo is mogelijk vanaf 50 kilo. Dit zijn de voorbeelden van de Marseillezeep in speciale vormen:

  • een ovaal van 110 gram
  • een fantasievorm (lichtgroene foto) van 130 gram
  • een zeskantig zeepje van 85 gram
  • een zeep in de vorm van een golf van 110 gram

Geuren en kleuren

De Marseillezeep is er in een twintigtal geuren en kleuren. Zoals lavendel, rozen, groene olijven, zwarte olijven, lelietje van dalen, vijgen en marine. Maar ook bijzondere geuren zoals vetiver, kastanjes, kruiden uit de Provence, arganolie, ezelinnenmelk, hammam en cadé(hout).

Stempel of kaartje

Heeft u een kleiner aantal zepen nodig, dan kunnen we in plaats van een logostempel de verpakking personaliseren. Zoals een kaartje aan het koord of een etiket op de zeep. Op deze manier krijgt de zeep toch een eigen sfeer.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

© Copyright 2022 La Tulipe Jaune - Powered by Lightspeed