Maitre Savonitto

Olijvenzeep met ster aan koord

  • Prijs: €--,-- / Per Besteleenheid
  • Product Code: cal117olnoi
  • Besteleenheid: 6 stuks

Een plak Savon de Marseille met een stempel van een ster.

Zwarte olijvenzeep aan koord

De zeep bevat plantaardige olie, zoals amandelolie uit de Provence verwerkt. Deze rijke plantaardige olie zit boordevol mineralen en vitamines. De zeep maakt de huid schoon en verzorgt de huid. De amandelolie laat een beschermend fluweelachtig filmpje op de huid achter maar voelt niet vet aan. De huid droogt niet van uit van deze zeep. De zeep is geschikt voor dagelijks gebruik en voor alle huidtypen. De zeep is op ambachtelijke wijze in Zuid Frankrijk gemaakt. Het is echte kwaliteitszeep.

Zeep van Maitre Savonitto

Maitre Savonitto is een savonnerie in Zuid Frankrijk waar met respect voor de natuur op ambachtelijke wijze zeep wordt gemaakt. De zepen zijn 100% natuurlijk en bevatten uiteraard geen parabenen, phenoxethanol, bht of peg. Hun ambitie is om de meest Franse en de meest natuurlijke savonnerie te zijn. Alle ingrediënten en verpakkingsmaterialen worden betrokken van Franse bedrijven. 

Gegevens van de zeep met ster

De zeep weegt 100 gram.
De afmeting is 7 x 7 x 2 cm.
Het koord is van linnen.

Personalisatie van de zeep

Vanaf 250 stuks kunnen we deze plak zeep aan koord voorzien van een eigen logo of tekst. Neemt u hiervoor contact met ons op.

© Copyright 2021 La Tulipe Jaune - Powered by Lightspeed