Provence Tradition

Kokertje met rozemarijn 100% Provence

  • Prijs: €--,-- / Per Besteleenheid
  • Product Code: pt02rom
  • Besteleenheid: 6 stuks

Een potje met biologische rozemarijn 100% Provence.

Rozemarijn uit de Provence

Deze rozemarijn onderscheidt zich wat betreft kleur, geur en smaak. In de Provence zijn de originele kruidenplanten uit de vrije natuur op percelen uitgezet. De combinatie van de brandende zon, de droogte en de samenstelling van de grond zorgen voor de hoge kwaliteit van de kruiden. Rozemarijn wordt onder meer gebruikt in gerechten met kalfsvlees, rood vlees en wat is een daurade (brasem), bereid zonder rozemarijn!

Kruiden 100% Provence

Wist u dat het grootste deel van de kruiden op de Franse markt uit Polen komt. Onderzoek heeft uitgewezen dat deze kruiden minder smaakvol zijn. Dat heeft te maken met de klimatologische omstandigheden in de Provence, de grondsoort en de wijze van kruiden telen. De kruiden worden na het oogsten heel langzaam gedroogd om de smaak goed te behouden.

Gegevens van het potje rozemarijn

Het potje rozemarijn heeft een venster in de dop.
De inhoud is 30 gram.
De hoogte van het potje is 7,5 cm.
De doorsnede is 6,5 cm.

Provence Tradition

Het Franse bedrijf Provence Tradition is dé specialist op het gebied van kruiden 100% Provence. Provence Tradition werkt samen met lokale telers om de kwaliteit van de kruiden uit de Provence onderscheidend op de markt te zetten. De geur, de kleur en vooral de smaak zijn onderscheidend.

© Copyright 2021 La Tulipe Jaune - Powered by Lightspeed