Provence Tradition

PKokertje met basilicum 100% Provence

  • Prijs: €--,-- / Per Besteleenheid
  • Product Code: pt02bas
  • Besteleenheid: 6 stuks

Een potje met gedroogde basilicum. Dit potje kruiden leveren we alleen op speciale bestelling. Houdt u dus rekening met een besteltijd.

Basilicum uit de Provence

Basilicum is een veel gebruikte kruidensoort in de Provençaalse keuken. Een beroemde combinatie is basilium, knoflook, tomaten en aubergines. En bestelt u in de Provence een gerecht met tomaat en mozarella, dan weet u zeker dat er ook basilicum in verwerkt zit. 

Kruiden 100% Provence

Wist u dat het grootste deel van de kruiden op de Franse markt uit Polen komt. Onderzoek heeft uitgewezen dat deze kruiden minder smaakvol zijn. Dat heeft te maken met de klimatologische omstandigheden in de Provence, de grondsoort en de wijze van kruiden telen. De kruiden worden na het oogsten heel langzaam gedroogd om de smaak goed te behouden.

Gegevens van het potje basilicum

Het potje basilicum heeft een venster in de dop.
De inhoud is 25 gram.
De hoogte van het potje is 7,5 cm.
De doorsnede is 6,5 cm.

Provence Tradition

Het Franse bedrijf Provence Tradition is dé specialist op het gebied van kruiden 100% Provence. Provence Tradition werkt samen met lokale telers om de kwaliteit van de kruiden uit de Provence onderscheidend op de markt te zetten. De geur, de kleur en vooral de smaak zijn onderscheidend.

© Copyright 2022 La Tulipe Jaune - Powered by Lightspeed