Maatwerk

Gepersonaliseerde massagezeep aan koord

Wij hebben een uitgebreid assortiment Savon de Marseille. Een deel daarvan kunnen we personaliseren met een stempel. De savonnerieën in Frankrijk waarmee wij samenwerken zijn aangesloten bij de diverse verenigingen die staan voor authenticiteit en kwaliteit van de Marseillezeep. De zepen zijn 100% natuurlijk.

Massagezeep met logo

De gepersonaliseerde Marseillezeep is er in diverse maten, vormen en geuren. Zeep met eigen logo is mogelijk vanaf 50 kilo. De massagezeep weegt 120 gram, dus ze kunnen vanaf 420 stuks vorozien worden van een eigen stempel.

Keuze aan zeep

De massagezeep is er in een twintigtal geuren en kleuren. Zoals lavendel, rozen, groene olijven, zwarte olijven, lelietje van dalen, vijgen en marine. Maar ook bijzondere geuren zoals vetiver, kastanjes, kruiden uit de Provence, arganolie, ezelinnenmelk, hammam en cadé(hout).

Het personaliseren van de zeep

Heeft u een kleiner aantal zepen nodig, dan kunnen we in plaats van een logostempel de verpakking personaliseren. Zoals een kaartje aan het koord of een etiket op de zeep. Op deze manier krijgt de zeep toch een eigen look.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

© Copyright 2022 La Tulipe Jaune - Powered by Lightspeed