Les Lumières du Temps

Kaars in taupe glas maat XL

  • Prijs: €--,-- / Per Besteleenheid
  • Product Code: tem146taup
  • Besteleenheid: 2 stuks

Een geparfumeerde kaars, ambachtelijk gemaakt met een mix van vier plantaardige oliën, waaronder soja. De sojawax brandt beter en zuiverder dan paraffine. De lont is van katoen. De kaars is dus 100% natuurlijk. 

Geurkaars bois de Gaiac

In dit luxe glas in de kleur taupe zit een kaars in de geur bois de Gaiac, (in het Nederlands heet dit Guaiac hout). Het is een geur waarin Guaiac hout, citrus, ceder en vanille verwerkt zitten. Het is een geur die ook de mannen gewaardeerd wordt. De kaars is tot onderaan toe geparfumeerd en niet alleen in het bovenste gedeelte. 

Gegevens van de geurkaars

De kaars weegt 2,2 kilo.
De kaars heeft 4 lonten.
De brandduur is ongeveer 150 uur. 
De hoogte van het glas is 18,5 cm.
De doorsnede is 18,5 cm.  
De kaars wordt geleverd in een luxe witte doos met deksel.

Speciale bestelling

Wij leveren deze kaars alleen op speciale bestelling. Houdt u daarom rekening met een besteltijd. Deze kaars valt niet onder het franco orderbedrag. Er kunnen eventueel extra verzendkosten worden berekend.

Assortiment glas geurkaarsen

De geparfumeerde kaars angelique is verkrijgbaar in 5 maten glas en met 1, 3 en 4 lonten. De kaarsen zijn te bestellen in acht kleuren glas. Er zijn ook geurstokjes in gekleurd glas. Het assortiment geurkaarsen in luxe glas bestaat uit 9 kleuren.

Les Lumières du Temps

Het merk Lumières du Temps maakt private label kaarsen voor grote Franse merken. Dit is echter hun eigen merk. U kunt daardoor voor een relatief lage prijs een hoge kwaliteit kaars kopen die heerlijk geurt.

© Copyright 2022 La Tulipe Jaune - Powered by Lightspeed