Les Lumières du Temps

Grote geurkaars met eigen logo

  • Product Code: mw01
  • Besteleenheid:

In samenwerking met het Franse merk les Lumières du Temps kunnen we een geparfumeerde kaars op maat aanbieden. De kaarsen zijn natuurlijk en bevatten een mix van plantaardige oliën. De wijze van personalisatie hangt af van de oplage. 

Kaars met houten lont 

De geparfumeerde kaars heeft 3 houten of katoenen lonten. Als de kaars brandt hoort u bij houten lonten een sfeervol knisperend geluid. U heeft de keuze uit meer dan 50 geuren.

Kleuren glas

De kaars zit in transparant glas of in gekleurd matglas. De beschikbare kleuren zijn:

  • zwart
  • spierwit
  • zilver

De diameter van het glas is 11,5 cm. De hoogte is 12 cm. Het gewicht van de kaars  is 600 gram.

100% natuurlijke kaars

De kaars bevat een mix van plantaardige oliën en de lont is van katoen. Eén van de plantaardige oliën is soja. De sojawax brandt beter en zuiverder dan paraffine. De kaars is door en door geparfumeerd met een hoog percentage parfumolie en dus niet alleen aan de oppervlakte. De kaars is dus 100% natuurlijk. 

Personalisatie

In grotere aantallen kunnen we deze kaars personaliseren. Er is een mooie koker beschikbaar voor deze kaars. De koker is er in de kleuren ivoorwit en zwart. Het glas en de koker voorzien we van een eigen etiket. Ook is het mogelijk om een doosje te bedrukken.

Gepersonaliseerd lontkaartje

Op de kaars ligt een blanco lontkaartje. Dit is van speciaal papier omdat het rechtstreeks op de kaars ligt. Het is mogelijk om het lontkaartje te personaliseren. 

Wij vertellen u graag over de mogelijkheden van geurkaarsen onder eigen label.

 

© Copyright 2019 La Tulipe Jaune - Powered by Lightspeed