La Corvette

Biologische wasmiddel Savon de Marseille

  • Prijs: €--,-- / Per Besteleenheid
  • Product Code: cr46
  • Besteleenheid: 3 stuks

Dit nieuwe product is leverbaar vanaf eind september.

Een biologisch wasmiddel op basis van Savon de Marseille in een ecologische verpakking.

Biologisch wasmiddel

De basis van het wasmiddel zijn zeepvlokken van de ambachtelijk vervaardigde blokken biologische Savon de Marseille. Ze zijn ongeparfumeerd en ruiken echt naar zeep. De zeep is "verzeept" in de originele koperen ketels van de savonnerie en bevat 72% plantaardige olie. Het wasmiddel bevat uitsluitend natuurlijke ingredienten. Het wasmiddel is klaar voor gebruik. 

Keurmerk Savon de Marseille

Er zijn veel zepen verkrijgbaar onder naam Savon de Marseille die op industriële wijze in en zelfs buiten Frankrijk gemaakt zijn. De echte Savon de Marseille zeep herkent u aan het logo van de ‘’Union des Professionnels du Savon de Marseille’’. Dit logo garandeert dat de zeep op traditionele wijze in de stad Marseille is gemaakt. De zeep wordt dagenlang "gekookt" in koperen ketels. De ingrediënten zijn 100% natuurlijk. Om de echte Marseillezeep te beschermen is het logo hiernaast ontwikkeld. 

Gegevens van het wasmiddel

De inhoud is 1,5 liter, voor ongeveer 30 wassen. 
De fles is gemaakt van recycled plastic.
De fles zelf kan ook recycled worden.
Het wasmiddel heeft het ecocert label.
Tot 3 stuks valt in het franco orderbedrag, daarboven kan een bijdrage in de verzendkosten gevraagd worden.

Over het merk La Corvette

La Corvette is het merk van de Savonnerie du Midi. Deze savonnerie is in 1894 gevestigd in Marseille en zit nog steeds op deze plek. De zeep wordt volgens de oude receptuur gemaakt en verpakt in een eigentijds design. Op de zeep staat een stempel van een schip. Dit symboliseert het schip waarmee ontdekkingsreizigers uit Marseille in de 16e eeuw de Middellandse zee opgingen. Zij kwamen aan in Syrië en ontdekten daar alepzeep. Zij namen de receptuur mee terug naar Marseille, waar een levendige zeepfabricage ontstond en Savon de Marseille een begrip werd.

© Copyright 2020 La Tulipe Jaune - Powered by Lightspeed