La Tulipe Jaune is een groothandel, gespecialiseerd in
producten uit Frankrijk. Het assortiment bestaat uit drie onderdelen: de geur, de smaak en de sfeer van de Provence.

Er zijn twee inkoopmogelijkheden: als u een inlogcode heeft, kunt u via de webshop bestellen. U krijgt de bestelling dan toegestuurd. U kunt de producten ook kopen in een cash and carry centrum. Er is alleen op afspraak een afhaalmogelijkheid in Helmond.

Webshop

U heeft hiervoor een inlogcode nodig. Met deze code maakt u een extra kolom zichtbaar met de artikelcodes en prijzen. U kunt vervolgens online een bestelling plaatsen. Hoe dat precies gaat leest u onder het kopje webshop.
>> Ga naar de rubriek inkopen

Cash and Carry  

Een cash and carry centrum is een gezamenlijk verkooppunt van wel meer dan honderd groothandelaren. Iedere groothandelaar heeft er een stand ingericht en de producten zijn er op voorraad. U gaat met een winkel-wagentje langs het aanbod en maakt uw keuze. U rekent af bij een centrale kassa. Voor zo'n centrum heeft u een toegangspas nodig. Het centrum bepaalt of u een pas kan aanvragen. U rekent af bij een centrale kassa en neemt de producten direct mee. Er is geen minimum-afname en de openingstijden zijn zeer ruim.  U vindt onze producten in het cash and carry centrum Trends & Trade in Venlo. Het standnnummer is B1.04 en het foodplein. Hier kunt u 7 dagen per week onze producten kopen. Ons tweede cash and carry verkooppunt is Van Remoortel Trends & Trade in Belsele (bij Antwerpen).

Particulieren

Bent u particulier, dan kunt u verkoopadressen opvragen via het contactformulier. Vermeld in welk artikel u ge´nteresseerd bent en wat uw woonplaats is.
>> Ga naar het contactformulier