La Tulipe Jaune is een groothandel, gespecialiseerd in
producten uit Frankrijk. Het assortiment bestaat uit drie onderdelen: de geur, de smaak en de sfeer van de Provence.
Het assortiment bestaat uit drie productgroepen. Een overzicht van alle producten vindt u in dit overzicht >> ga verder 

Wat vindt u in welke rubriek?  

De geur van de Provence

De beste parfum komt uit Zuid-Frankrijk, uit de Provence.  U vindt in deze rubriek geurige producten voor de persoonlijke verzorging zoals zeep, badschuim, shampoo, creme en massageolie. Maar ook producten om uw huis heerlijk te laten geuren zoals geparfumeerde kaarsen, huisparfum en geurenveloppen. 
>> Ga naar de productgroep 'De geur van de Provence' 

De smaak van de Provence

Onze ambachtelijk vervaardigde streekproducten uit de Provence worden vaak in kleine familiebedrijven vervaardigd. Zoals olijfolie, kruiden, tapenades, confitures, siroop en chocolade. Zij kopen hun ingrediŽnten bij de locale producenten die de kwaliteit waarborgen.
>> Ga naar de productgroep 'De smaak van de Provence' 

De sfeer van de Provence

We struinen de Provence af op zoek naar speciale producten die we in deze rubriek aanbieden. U vindt er Franse manden van vroeger, boodschappen manden uit de Provence,tekeningen en accessoires voor in huis. U vindt hier ook mandjes, doosjes en zakjes om cadeaupakketjes te maken. 
>> Ga naar de productgroep 'De sfeer van de Provence' 

Biologische producten

De biologische producten in ons assortiment herkent u aan dit label. De producten zijn gecontroleerd door Qualite France, eigendom van de Franse overheid. De producten bevatten ingrediŽnten van de biologische landbouw. U heeft onder meer de garantie dan er geen pesticiden gebruikt zijn, dat de kruiden bijvoorbeeld zorgvuldig van stof en onreinheden ontdaan zijn. Dit bevordert de kwaliteit van het product en komt uw welzijn ten goede. Staat er bij een product geen button, dan kan het zijn dat het product wel biologisch is. Steeds meer Franse bedrijven kiezen ervoor om geen certificering aan te vragen, wat een kostbaar en langdurig traject is.

Onze merken

Wij vertegenwoordigen een groot aantal Franse merken exclusief in Nederland en Belgie. LumiŤre de Provence is ons huismerk. Onder dit label laten we producten in Frankrijk maken. De producten zijn daardoor iets gunstiger geprijsd.
 >> Ga naar een overzicht van de merken

Maatwerk

Heeft u een hotel, restaurant of u zoekt een geschenk voor een actie of relatie, informeert u dan naar de mogelijkheden over artikelen op maat.
 >> Ga naar het contactformulier

Assortiment samenstellen

Een handig hulpmiddel is om de artikelen van uw keuze aan uw selectie toe te voegen. Bij de artikelen kunt u kiezen voor "bestel" of voor "selectie". In de selectielijst ziet u vervolgens de foto's van de gekozen artikelen staan. U krijgt zo een totaalbeeld van wat u allemaal geselecteerd heeft. Wilt u persoonlijk advies, neemt u dan contact met ons op.
>> Ga naar het contactformulier